Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova koji u svojoj ljuvavi uživaju i posle više od devet godina braka, a evo kako suĐokovići izgledali na početku njihove ljubavi.

Kada je Novak Đoković osvojio prvu ATP titulu u karijeri koja će postati jedna od najvećih u istoriji sporta, pao je poljuvac između njega i tadašnje devojke, a sadašnje supruge Jelene koji se i danas pamti.

Foto: Printskrin Jutjub/ Novak Đokovic

 

 

Momak koji se te 2006. godine tek probijao ka svetskom vrhu savladao je u finalnom meču Nikolasa Masua (7:6, 6:4), a sa tribina su ga pratili Marijan Vajda i Jelena, njegova tadašnja devojka, a sadašnja supruga.

Upravo ka njoj se zatrčao Novak nakon što je kačket i reket bacio u publiku, a o poljupcu koji se dogodio priča se i godinama kasnije.

Foto: Printskrin Jutjub/ Novak Đokovic

 

Jelena je tada bila devojčurak i bodrila je Novaka sa tribina. Po njenom osmehu i uzbuđenosti nakon osvajanja titule može se zaključiti koliko je bila zaljubljena u tenisera, a ta radost i danas ne manjka nakon svake nove osvojene titule.

Foto: Printskrin Jutjub/ Novak Đokovic

 

 

LJubav najboljeg srpskog tenisera i njegove izabranice traje već gotovo dve decenije, a u međuvremenu je Novak napravio impresivnu karijeru. 

BONUS VIDEO: