Поред свакодневних обавеза које има преко главе, најбољи тенисер света Новак Ђоковић труди се да сваки слободни тренутак проведе са својом децом. Он и његова супруга, Јелена, дају све од себе да Стефана и Тару изведу на прави пут.

Млади брачни пар је веома посвећен својој деци, едукација и учење је на првом месту, па је и у складу томе тако опремљена дечија соба.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenadjokovicndf

 

 

Јелена је неколико пута на Инстаграму објављивала фотографије и снимке из стана, па смо на тренутке могли да завиримо у собу малишана.

 

 

Претераног луксуза нема, у стану се налази једна мања библиотека а поред играчкица, ту су и разне забавне књиге као и енциклопедије које су важан део Тариног и Стефановог одрастања.

 

 

- Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности - рекла је Јелена једном приликом на панелу „Будућност је сад“.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".