Novak Đoković obožava svoje navijače, uvek ima vremena za njih, uvek im izađe u susret, voli pažnju publike i voli da uzvrati. To je osetio i jedan mališan koji je dobio privilegiju kakvu malo ko ima. Ugostio je najboljeg tenisera svih vremena.

Na popularnoj stranici koja prati dešavanja u svetu tenisa, osvanula je divna priča o Novaku i jednom malom navijaču. Deluje da je Novak Đoković imao trening zbog opreme koju je nosio, a onda je usledio i susret, i to kod kuće, pa zajedničko fotografisanje.

Dečak Miloš Bogdanović je dobio priliku da ugosti Novaka, popriča sa njim i otkrije kako je to biti – Novak Đoković. Dečak je i objavio te fotografije uz poruku za Novaka.  

– Hvala ti što si baš iz mog doma krenuo u osvajanje trofeja. Oni koji nisu imali priliku da sa tobom razgovaraju ne znaju koliko si dobar čovek. Zaslužio si sve najbolje. Dolaskom u moj skromni dom pokazao si da me poštuješ kao svoju braću, ja to nikada neću zloupotrebiti ili ne daj Bože pogaziti….Jer ti si meni malom dao vetar u leđa i poštovanje,a ja nisam to zaslužio. Čudni su putevi Gospodnji. Idemo u nove pobede. Nole, brate moj volim te.

 

 

Nedavno je nešto slično učinio i na odmoru u Hrvatskoj. Deca koju je sreo na Korčuli pamtiće taj susret do kraja života jer su zajedno sa Noletom igrala ni manje ni više nego – tenis.

Nakon što je izgubio u finalu Vimbldona od Karlosa Alkarasa, Đoković je otišao sa porodicom na odmor. Zajedno sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom, krstario je Jadranom, pa je pola odmora proveo obilazeći ostrva u Hrvatskoj, a pola je proveo u Crnoj Gori. 

Đoković je u Hrvatskoj rado viđen gost, pogotovo na Korčuli na kojoj provodi vreme svakog leta. Ove godine usrećio je klince koji će ovo leto 2023. pamtiti do kraja života. 

Novak je sa klincima na Korčuli napravio teniski teren i pozvao ih na jednu partiju. Postavili su klupe koje su imale ulogu mreže, a na fotografijama koje su procurile na društvenim mrežama, vidi se kako se Đoković pozdravlja sa svojim “protivnikom”, a potom i kako igraju tenis. 

Ko hoće, nađe način, To je uvek tako. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

 

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".