Iako joj je ćerka razlog za život, u jednoj emisiji prvi put je otkrila da je duša boli što će devojčica doživeti njenu sudbinu.

Flumica je prvi put otkrila da je kao dete odrastala u disfunkcionalnoj porodici, te da je razvod roditelja za nju bio izuzetno traumatičan. Jedino što joj je ulivalo snagu, bila je majčina toplina, ista ona koju danas nesebično pruža Dariji.

Foto:N. Skenderija

 

 

Ćerka LJiljane Jakšić bila je njena najveća želja i njena najveća borba. Glumica je naime u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrila da je sa procesom veštačke oplodnje počela prilično kasno, u 48. godini, a da je u 52. blagoslov stigao u vidu Darije.

O vezi u kojoj je bila pre nego što je saznala da je u drugom stanju govorila je u svetlu svoje devojčice. Ćerka LJiljane Jakšić doživeće njenu sudbinu, odrašće u disfunkcionalnoj porodici, odnosno bez oca, ali će se njena majka postarati da joj sve nadoknadi i istovremeno bude i otac i majka. Ipak, glumica ne krije te otvoreno ističe:

- Žao mi je što će Darija odrasti bez oca - istakla je ona, ali nije krila da će dati sve od sebe, da joj uprkos tome ništa ne nedostaje.

(Story)

BONUS VIDEO: