Glumica Vesna Pećanac već duže vreme živi na rubu egzistencije i gotovo da nemamo priliku da je vidimo u javnosti.

Ona se sada pojavila u Narodnom pozorištu, ali ne tako lepim povodom.

Pećanac je došla na komemoraciju reditelju Jagošu Markoviću u sakou i košulji, a ovo je ujedno i njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle dužeg vremena.

Foto: ATA images

 

 

Vesna Pećanac se danas hrani u narodnoj kuhinji u Nemanjinoj 31, a nedavno je otvorila dušu o svom teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

 Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš - kazala je na početku glumica Vesna Pećanac, poznata po ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže".

- Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - rekla je tada glumica za "Oko magazin".

- Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac - zaključila je Vesna Pećanac.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".