Mlada glumica Ivana Zečević publici se predstavila ulogama u serijama koje je publika oberučke prihvatila.

Svoje glumačko umeće pokazala je u serijama "Grupa" i "U klinču", a domaća publika sada je u prilici da je vidi i u ulozi Tee u nastavku kultnog filma "Munje".

Osim zbog uloga koje su joj savršeno legle Ivana je u jednom trenutku javnosti postala interesantna i zbog ljubavi sa kolegom, Pavlom Mensurom.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

 

NJihova iskrena ljubavna priča trajala je dve godine. Dovoljno im je bilo samo da su zajedno, drugo ništa nisu tražili. Kako su mediji pisali, Ivana i Pavle su živeli zajedno u malom studentskom stanu i nisu marili za priče.

- Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - rekla je mlada glumica pre nekoliko meseci.

Foto: ATA images

 

Uživali su u svakom trenutku provedenom zajedno, ali se čini da su bili premladi da bi ta ljubav bila ona koja je za ceo život. NJihovi putevi su se nakon 2 godine razišli i svako je potražio sreću na drugoj strani.

Pavle je upoznao lepu pevačicu grupe "Hurricane" Kseniju Knežević s kojom se spekulisalo da je uplovio u vezu, a Ivana se posvetila glumi i o svom privatnom životu nije govorila. 

Veza sa Ksenijom takođe nije opstala, već je mladi glumac Pavle Mensur sreću potražio pored lepe voditeljke Nastasije Stošić, s kojom se nedavno verio.

Ivana nije govorila o ljubavima i privatnom životu javno, pa nije poznato da li je i ona pronašla novog emotivnog partnera ili uživa u samoći i trudi se da život živi punim plućima. 

(Glosy)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".