Иако јој је ћерка разлог за живот, у једној емисији први пут је открила да је душа боли што ће девојчица доживети њену судбину.

Флумица је први пут открила да је као дете одрастала у дисфункционалној породици, те да је развод родитеља за њу био изузетно трауматичан. Једино што јој је уливало снагу, била је мајчина топлина, иста она коју данас несебично пружа Дарији.

Фото:Н. Скендерија

 

 

Ћерка Љиљане Јакшић била је њена највећа жеља и њена највећа борба. Глумица је наиме у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" открила да је са процесом вештачке оплодње почела прилично касно, у 48. години, а да је у 52. благослов стигао у виду Дарије.

О вези у којој је била пре него што је сазнала да је у другом стању говорила је у светлу своје девојчице. Ћерка Љиљане Јакшић доживеће њену судбину, одрашће у дисфункционалној породици, односно без оца, али ће се њена мајка постарати да јој све надокнади и истовремено буде и отац и мајка. Ипак, глумица не крије те отворено истиче:

- Жао ми је што ће Дарија одрасти без оца - истакла је она, али није крила да ће дати све од себе, да јој упркос томе ништа не недостаје.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: