Novak je danas došao na predavanje o roditeljstvu svoje supruge i poznatog mađarsko-kanadskog lekara i pisca Gabora Matea.

Jelena i Nole u intervjuu za "Blic" pričali su na koji način vaspitavaju naslednike Stefana i Taru, a priznali su i da i oni prave greške, koje se trude da uvide, a onda i da nauče iz njih.

- I pre nego što smo postali roditelji, puno smo se bavili ranim razvojem u okviru naše fondacije, tako da smo stekli neke zajedničke uvide kako treba vaspitavati decu - rekla je Jelena, pa dodala:

Foto: ATA images

 

- Odnosno kakva pažnja je njima neophodna da bi se razvili u zdrave ljude. Takođe, kao odrasli ljudi, svako od nas je učio šta nama prija i kako veruje da treba da se vodi zdrav život. Kao partneri, mi često pričamo o tome. Naravno da imamo i slaganja i neslaganja, to je prirodno u zdravom odnosu. Mi volimo kada naša deca vide da se mi ne slažemo da nauče kako na zdrav način konflikt može da se razreši. Konflikta će uvek biti.

- Svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, naravno sa poštovanjem da to bude uvaženo. Za sada smo to dobro savladali kao partneri i roditelji - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: