Oduševljen onim što je video bio je Aleksa Avramović. Igrač Partizana je pobrao sve simpatije navijača zbog svog odnosa prema reprezentativnom dresu.

- Velika čast je bila predstavljati reprezentaciju, Srbiju. Konačno vidimo plodove rada tokom svih ovih nedelja. Hvala vam svima. Moram samo da kažem hvala i ovom momku (Boriši Simaniću). On je ujedinio sve nas. On je dao za Srbiju više nego svi mi zajedno. Živela Srbija, slava Bogu! - poručio je Aleksa Avramović.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izašao je poslednji, a okupljeni narod ga je pozdravio gromoglasnim aplauzom. 

Đoković je izneo pehar sa Ju Es opena, a kada su desetine hiljada navijača počele da mu skandiraju, nije mogao da zadrži suze.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Nakon što je okupljeni narod pozdravio sve naše sportiste, usledilo je intoniranje nacionalne himne, ali i rodoljubivih pesama. Na repertoaru se našla i pesma "Veseli se srpski rode" koju izvodi Danica Crnogorčević. 

Ona nije bila prisutna na balkonu Starog dvora, ali je oduševljeno podelila snimak sa večerašnjeg izvođenja. U prvom planu bili su Novak Đoković i Aleksa Avramović koji su iz srca pevali stihove ove prelepe patriotske pesme. 

- Idemo! Beskrajno hvala na prelepim slikama i nezaboravnim emocijama! - napisala je Danica na svom Instagram profilu. 

 

 

Podsetimo, najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je osvojio svoju 24. gren slem i tako dodatno pobegao Rafaelu Nadalu po broju osvajanja najvećih teniskih turnira. Ranije tog dana, košarkaši Srbije postali su vicešampioni sveta nakon poraza od slekcije Nemačke u finalu Mundobasketa održanog u Manili. 

BONUS VIDEO:

DOČEK ZA PAMĆENJE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".