Одушевљен оним што је видео био је Алекса Аврамовић. Играч Партизана је побрао све симпатије навијача због свог односа према репрезентативном дресу.

- Велика част је била представљати репрезентацију, Србију. Коначно видимо плодове рада током свих ових недеља. Хвала вам свима. Морам само да кажем хвала и овом момку (Бориши Симанићу). Он је ујединио све нас. Он је дао за Србију више него сви ми заједно. Живела Србија, слава Богу! - поручио је Алекса Аврамовић.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изашао је последњи, а окупљени народ га је поздравио громогласним аплаузом. 

Ђоковић је изнео пехар са Ју Ес опена, а када су десетине хиљада навијача почеле да му скандирају, није могао да задржи сузе.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

Након што је окупљени народ поздравио све наше спортисте, уследило је интонирање националне химне, али и родољубивих песама. На репертоару се нашла и песма "Весели се српски роде" коју изводи Даница Црногорчевић. 

Она није била присутна на балкону Старог двора, али је одушевљено поделила снимак са вечерашњег извођења. У првом плану били су Новак Ђоковић и Алекса Аврамовић који су из срца певали стихове ове прелепе патриотске песме. 

- Идемо! Бескрајно хвала на прeлепим сликама и незаборавним емоцијама! - написала је Даница на свом Инстаграм профилу. 

 

 

Подсетимо, најбољи тенисер света Новак Ђоковић недавно је освојио своју 24. грен слем и тако додатно побегао Рафаелу Надалу по броју освајања највећих тениских турнира. Раније тог дана, кошаркаши Србије постали су вицешампиони света након пораза од слекције Немачке у финалу Мундобаскета одржаног у Манили. 

БОНУС ВИДЕО:

ДОЧЕК ЗА ПАМЋЕЊЕ: Заједничко уживање кошаркаша Србије и навијача

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".