Glumica Anđelka Prpić juče se udala za izabranika Marka Žugića sa kojim je u maju dobila ćerku Čarnu.

Venčanje je obavljeno u tajnosti, da će reći sudbonosno "da" znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu.

Foto: ATA images

 

 

- Anđelka nije želela da pravi veliku svadbu, htela je i da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala - kaže neimenovani izvor za Kurir.

Kako on navodi, svečani ručak mladenci su organizovali u jednom restoranu, a čak ni njene mnoge kolege ne znaju da je postala udata žena.

Foto: ATA images

 

 

Da li je Anđelka uzela prezime sadašnjeg supruga ili je zadržala od prvog još uvek je nepoznato.

Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

Foto: V. Danilov, Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Podsetimo, Anđelka skoro sve stvari iz privatnog života krije. Tako je sakrila i da se porodila. Vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja, a ona se porodila deset dana ranije, što je Kurir otkrio.

Glumica ni tada nije želela da komentariše svoj porođaj.

- Hvala vam na lepim rečima, ali ne želim da dajem izjave -rekla je tada Anđelka za Kurir.

BONUS VIDEO: