Глумица Анђелка Прпић јуче се удала за изабраника Марка Жугића са којим је у мају добила ћерку Чарну.

Венчање је обављено у тајности, да ће рећи судбоносно "да" знали су само чланови њихових породица и блиски пријатељи који су и присуствовали свечаном чину.

Фото: АТА имагес

 

 

- Анђелка није желела да прави велику свадбу, хтела је и да избегне медије који су од првог дана њене везе с Марком писали о њима двома. Зато се определила да све то уради у тајности. Ни на друштвеним мрежама нико није постављао фотографије и снимке, а ни она се није оглашавала - каже неименовани извор за Курир.

Како он наводи, свечани ручак младенци су организовали у једном ресторану, а чак ни њене многе колеге не знају да је постала удата жена.

Фото: АТА имагес

 

 

Да ли је Анђелка узела презиме садашњег супруга или је задржала од првог још увек је непознато.

Анђелки је ово други брак, док је Марку први. Она је била удата за београдског угоститеља Дариа Прпића, с којим има сина, док је Марко пре везе с глумицом био у дугогодишњој вези. Он је с том девојком и заказао свадбу на којој је требало кум да му буде Анђелкин бивши муж, који му је и био један од најближих пријатеља.

Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Подсетимо, Анђелка скоро све ствари из приватног живота крије. Тако је сакрила и да се породила. Вест да је по други пут постала мајка појавила се крајем маја, а она се породила десет дана раније, што је Курир открио.

Глумица ни тада није желела да коментарише свој порођај.

- Хвала вам на лепим речима, али не желим да дајем изјаве -рекла је тада Анђелка за Курир.

БОНУС ВИДЕО: