Tamara Đurić poslednjih dana prolazi kroz životnu agoniju.

Starleta je smanjila grudi, a lekari su joj tokom intervencija, kako saznajemo, ustanovili da ima tumor na dojci.

- Tamara je želela da smanji bujno poprsje i nedavno je to učinila na jednoj privatnoj klinici. Tada su joj i saopštili da ima dobroćudni tumor. Nije joj bilo svejedno, ali je prihvatila zdravstveni problem. Operacija je prošla u najboljem redu i ona se oporavila. Još uvek ranu drenira i polako se vraća svakodnevnim aktivnostima. Sada su njene grudi znatno manje, a na ovaj korak se odučila jer nije mogla da izdrži teret s obzirom na to da dete često nosi u rukama - priča naš izvor.

Foto: ATA images

 

Tamara je naslednici maksimalno posvećena u prilog čemu svedoče snimci i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežma. Majka i ćerka se ne razdvajaju jedna od druge. Lepa i negovana devojčica oduševljava pratioce na internetu. Tamara je pokazala i snimak kako ćerka ruča kinesku hranu i to štapićima. Iako ima samo dve godine Tamarina naslednica pokazuje višestruka interesovanja u čemu je majka podržava. Pored toga što svakodnevno ide u vrtić, starletina ćerka pohađa solfeđo, svira klavir i uči jezike.

Tamaru smo kontaktirali nakon saznanja da ima tumor na dojci. Ona je imala jasnu poruku za sve žene:

Foto: ATA images

 

- Jedino što želim da kažem kada je zdravlje u pitanju jeste da žene povedu računa i da redovno idu na kontrolu. Najvažnije je da priča o tome i apeluje na pravi način - rekla je Tamara.

Kurir

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".