Astrolog Dušan Veličković, koji tvrdi da je glumicin prijatelj, na skandalozan način komentariše nasilje koje se dogodilo pre dve večeri u centru Beograda i kako ističe "ne vidi u tome ništa strašno".

On je u jutarnjem programu na Televiziji Pink kako se konstatuje, na sraman način, opravdavao nasilje koje se dogodilo između glumice Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

- Marija Karan je moja drugarica stara i ona je Vaga u podznaku, ima Marsa na ascedentu pa je ona onako buntovna i ratoborna. Ona je napravila taj skandal. Ušli su u to neko šamaranje, tuči i naravno da je s punim pravom polupala čoveku automobil, jer ipak je Marija Karan jedna ozbiljna srpska umetnica i glumica... Ako se devojka iznervira i zvekne ti dva šamara, pa šta to je ljubav, to se ne vraća nego se spusti lopta - šokirao je Veličković, a onda mu je Jovana Jeremić postavila pitanje:

- I šta bi na kraju sa Marijom, ovo što su se pobili? - upitala je Jovana Jeremić. 

- Nije to ništa strašno, Maki je jedna divna žena - odgovorio je Veličković.

- Čim je došlo do tuče, taj nije za nju. Ja da ti kažem - rekla je Jovana.

- Nije on ni za koga. On je ostavio ženu i troje dece zbog Marije - rekao je Veličković.

 

 

Do sukoba je, podsetimo, između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom "poršeu“.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za "Kurir" i spustila slušalicu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".