On je, pored uvreda upućenih glumici, sve vreme psovao i nazivao je mučenicom.

Marinković je jezivim izlaganjem o ženama šokirao gledaoce, a sada se masovno šeruje insert iz emisije i negativno komentarišu to što je on rekao.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! - rekao je Maca u emsiji.

- Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto, majku ti j****. "Jaka, pala pa ustala", majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je voditelj.

 

 

Na skandalozno ponašanje Marinkoviće reagovala je većina korisnika društvenih mreža i naravno osudili ovakav stav glumca.

- "Mizogini klo**r", "Zašto priča tako o ženama i šta bi im on radio?!", "Maco, sram te bilo", "Ovakve ljude skinuti sa programa i nastaviti sa zabavnim emsijama", "Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu", "Ne znam ko može ovo da podrži", "Maco, srami se" - neki su od komentara na društvnim mrežama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".