Devica je šesti znak zodijaka i povezana je s elementom Zemlje, što ukazuje na praktičnost, analitičnost i sklonost detaljima. Kada Sunce zauzima ovaj položaj u horoskopu, to označava da je osoba rođena s osobinama karakterističnim za energiju Device.

 

Foto: Profimedia

 

 

Evo nekoliko ključnih karakteristika Sunca u Devici:

Analitičnost

Osobe s ovim položajem Sunca često su veoma analitične. Vole razbijati stvari na manje delove, istraživati detalje i pažljivo pristupiti problemima.

Perfekcionizam

Skloni su težiti savršenstvu i nastoje postići visoke standarde u svemu što rade. Mogu biti kritični prema sebi i drugima zbog nedostataka.

Praktičnost

Ove osobe obično imaju izražen osećaj za praktičnost i funkcionalnost. Fokusirane su na stvarnost i obično ne lutaju u oblacima.

Analitički um

Imaju tendenciju da razmišljaju logično i racionalno. NJihov um je dobar u razbijanju problema na manje delove radi boljeg razumevanja.

Foto: Profimedia

 

 

Organiziranost

Sunce u Devici obično podstiče organizirane navike. Vole red, strukturu i planiranje.

Briga o zdravlju

Zdravlje i dobrobit često su važni za osobe sa Suncem u Devici. Skloni su voditi brigu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Skromnost

Ove osobe obično ne traže javnu pažnju ili slavu. Radije rade u pozadini, dajući svoj doprinos na praktičan i efikasan način.

Osetljivost na detalje

NJihova pažnja usmerena je prema sitnicama koje drugi možda ne primjećuju. Ovo ih čini dobrim istraživačima, analitičarima i radnicima koji su odgovorni za precizne zadatke.

Stidljivost

Ponekad osobe s ovim položajem Sunca mogu biti stidljive ili rezervirane, posebno kad je u pitanju iskazivanje svojih emocija ili mišljenja.

Sunce u Devici najsnažnije će uticati na Bikove, Device i Jarčeve. Neće prijati Strelčevima, Blizancima i Ribama.

BONUS VIDEO: