Девица је шести знак зодијака и повезана је с елементом Земље, што указује на практичност, аналитичност и склоност детаљима. Када Сунце заузима овај положај у хороскопу, то означава да је особа рођена с особинама карактеристичним за енергију Девице.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Ево неколико кључних карактеристика Сунца у Девици:

Аналитичност

Особе с овим положајем Сунца често су веома аналитичне. Воле разбијати ствари на мање делове, истраживати детаље и пажљиво приступити проблемима.

Перфекционизам

Склони су тежити савршенству и настоје постићи високе стандарде у свему што раде. Могу бити критични према себи и другима због недостатака.

Практичност

Ове особе обично имају изражен осећај за практичност и функционалност. Фокусиране су на стварност и обично не лутају у облацима.

Аналитички ум

Имају тенденцију да размишљају логично и рационално. Њихов ум је добар у разбијању проблема на мање делове ради бољег разумевања.

Фото: Профимедиа

 

 

Организираност

Сунце у Девици обично подстиче организиране навике. Воле ред, структуру и планирање.

Брига о здрављу

Здравље и добробит често су важни за особе са Сунцем у Девици. Склони су водити бригу о свом физичком и менталном здрављу.

Скромност

Ове особе обично не траже јавну пажњу или славу. Радије раде у позадини, дајући свој допринос на практичан и ефикасан начин.

Осетљивост на детаље

Њихова пажња усмерена је према ситницама које други можда не примјећују. Ово их чини добрим истраживачима, аналитичарима и радницима који су одговорни за прецизне задатке.

Стидљивост

Понекад особе с овим положајем Сунца могу бити стидљиве или резервиране, посебно кад је у питању исказивање својих емоција или мишљења.

Сунце у Девици најснажније ће утицати на Бикове, Девице и Јарчеве. Неће пријати Стрелчевима, Близанцима и Рибама.

БОНУС ВИДЕО: