Dok su neki od nas skromni i empatični prema drugima, drugi imaju povišenu sliku o sebi i uvek su željni pažnje. Zanimljivo je primetiti da se takve osobine često povezuju s određenim horoskopskim znakovima.

Evo koja tri znaka su poznata kao najveći narcisi.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje. Rođeni su vođe i često ih privlače svetla reflektora. Iako su često harizmatični i sposobni da inspirišu druge, njihovo samopouzdanje može prerasti u narcisoidnost. Međutim važno je zapamtiti da su mnogi Lavovi odani i velikodušni prema svojim voljenim.

Ovan

Foto: Profimedia

 

 

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i odlučnosti. Vole da preuzmu kontrolu i često traže priznanje za svoje uspehe. NJihova želja da budu prvi u svemu ponekad deluje egoistično. Ovnovi se pretvaraju u prave narcise kada se osećaju ugroženo ili kada neko počne sumnjati u njihovo vodstvo.

Škorpija

Škorpije su strastvene, snažne i često vole da kontrolišu situaciju. Imaju intenzivan karakter koji može biti i magnetno privlačan, ali i zastrašujući. Kada se osećaju ugroženo, mogu delovati narcisoidno, jer postavljaju sebe na prvo mesto bez obzira na osećaje drugih, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".