Biljina ćerka, Milica Arsić, majka je predivne devojčice Noe kojoj lekari nisu prognozorali da će preživeti, jer je rođena pre vremena. 

Međutim, najbliži nisu odustali od nje. Oni su verovali da je Noa borac. Danas je vesela devojčica koja je dobila svoju bitku i koja pohađa treći razred osnovne škole. Noa je tokom rođenja imala tri krvarenja na mozgu koja su se razvila u ekstremni hidrocefalus koji je ostavio oštećenje na 80% mozga i uzrokovao još dijagnoza, među kojima tešku epilepsiju i cerebralnu paralizu. Ni posle toga se nije predala...

Foto: Printskrin/Instagram/my.baby.noa

 

 

Noina majka deli na Instagramu delove iz njihovog života. Profil prati više od 26.000 ljudi redovno deli detalje iz njihovih života.

- Učimo neke nove stvari, polako, devet godina nam je trebalo i još imamo da naučimo, ali ne bunimo se. Dragi naši, ovom detetu je dat 1% šanse da će preživeti! I rečeno nam je da su šanse manje od 5% da će, ako preživi, ikad držati samostalno glavu, i da nikad neće samostalno sedeti, jesti bez gastropega, živeti i disati bez aparata... Nade uvek ima. Strpljenje, ljubav i vera su sve što našoj deci treba. Ništa se ne dešava preko noći i bez truda, mnogo truda, ali isto tako ništa se, kod naše dece, ne dešava onda kad mi želimo, već samo onda kad su oni spremni. Ok je vežbati i probati, ali ne i da preterujete - napisala je Milica. 

Sada je na storiju okačila fotografiju svoje majke Bilje Krstić koja prati društvo Noi. 

(Blic)

BONUS VIDEO: