Na današnji dan, rođen je Anđelkin sin Jakša, njen prvi naslednik i prva radost. Ona se povodom njegovog rođendana oglasila emotivnom porukom: 

- Jedanaest godina preispitivanja kakva sam majka, gde grešim i ima li popravnog i slutim da će ih tek biti. A onda odahnem jer znam da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi, jer tu sam velemajstor! Kao i svaka mama uostalom. Srećan mi moj najdivniji dan! Prvi u nizu- napisala je ona na Instagramu.

Glumica se trudi da svaki slobodan trenutak iskoristi da provede sa decom: 

Foto: Printskrin/Instagram/ andjelkap

 

Anđelka je nekoliko puta isticala koliko je ponosna na Jakšu koji je krenuo njenim stopama. Glumio je u filmu "Bauk" i "Toma". 

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete 

- Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam - dodala je tada za "Prvu".

Ako se Jakša odluči za dalje korake u filmskom svetu, Anđelka će ga podržati:  

- Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i da treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom - istakla je Anđelka tom prilikom.

BONUS VIDEO: