Mira je iskreno odgovorila da ćerci zamera što ističe grudi i nosi haltere, a pevačica je rekla da se Mire pita da bi verovatno bila zakopčana do grla kao časna sestra. 

Foto:Printscreen/Jutjub/Amidžšou

 

- Ja da pitam nju za mišljenje i da je čekam verovato bih bila obučena kao časna sestra. To ne ide uz moju prirodu i slobodu koju nosim u sebi - pa iskreno odgovorila šta misli ko dominira primorjem: 

- Ja ne gledam sebe tako. Nemam to kao ko je najjači i ko dominira. Malo nemam taj mentalni sklop pevačice da bih odgovorila na to pitanje. Ono što mi je drago jeste da ja imam svoju publiku - rekla je ona.

Nataša je gostovala i u emisiji "Amidži šou" u kojoj je pušten majčin intervju u kom onja govori kako bi reagovala kada bi čula da se ćerka ponovo udaje: 

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje - priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

- Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora.

(Kurir)

BONUS VIDEO: