Биљина ћерка, Милица Арсић, мајка је предивне девојчице Ное којој лекари нису прогнозорали да ће преживети, јер је рођена пре времена. 

Међутим, најближи нису одустали од ње. Они су веровали да је Ноа борац. Данас је весела девојчица која је добила своју битку и која похађа трећи разред основне школе. Ноа је током рођења имала три крварења на мозгу која су се развила у екстремни хидроцефалус који је оставио оштећење на 80% мозга и узроковао још дијагноза, међу којима тешку епилепсију и церебралну парализу. Ни после тога се није предала...

Фото: Принтскрин/Инстаграм/my.baby.noa

 

 

Ноина мајка дели на Инстаграму делове из њиховог живота. Профил прати више од 26.000 људи редовно дели детаље из њихових живота.

- Учимо неке нове ствари, полако, девет година нам је требало и још имамо да научимо, али не бунимо се. Драги наши, овом детету је дат 1% шансе да ће преживети! И речено нам је да су шансе мање од 5% да ће, ако преживи, икад држати самостално главу, и да никад неће самостално седети, јести без гастропега, живети и дисати без апарата... Наде увек има. Стрпљење, љубав и вера су све што нашој деци треба. Ништа се не дешава преко ноћи и без труда, много труда, али исто тако ништа се, код наше деце, не дешава онда кад ми желимо, већ само онда кад су они спремни. Ок је вежбати и пробати, али не и да претерујете - написала је Милица. 

Сада је на сторију окачила фотографију своје мајке Биље Крстић која прати друштво Нои. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: