Sanjine komšinice koje žive u prestonici, iskreno su govorile o ponašanju mlade zvezde, o tome koliko se nije promenila ali ipak jedan deo njih nema lepo mišljenje o pevačici.

Jedna komšinica je istakla da je Sanja vrlo fina i ljupka: 

- Tu devojku bih hvalila satima. Jedno ljupko, milo i veselo stvorenje, svi je ovde vole. Kulturno se javi uvek, a meni lično nekad i popravi raspoloženje onim njenim lepim osmehom i harizmom - dok je drugi gospodin istakao: 

- Slažem se, Sanja je divna komšinica. Ista je i kada su kamere ugašene. Neverovatno da se nije uobrazila, a složićete se sa mnom da većina tih mladih zvezda posle jednog izbačenog hita polete previsoko.

Radnici iz obližnje prodavnice istakli su da pevačica ume da ih časti dobrim bakšišom: 

- Dolazi često kod nas, nekad sama, a nekad u društvu onog njenog dečka. Baš su lepi mladi ljudi i idu jedno uz drugo. Sanja kad je raspoložena ume da nam ostavi bakšiš. Sjajna je devojka, a njene pesme stalno puštamo ovde u prodavnici - rekli su radnici.

Jedna komšinica mišljenja je da je atraktivnoj crnki vreme za udaju: 

Međutim, jedan bračni par našao joj je nekoliko zamerki: 

- Smatramo da je previše izveštačena i da glumata da je dobra i fina. Nemoguće je da je neko stalno raspoložen i nasmejan, a da ne govorimo što gospođica stalno mora da potencira odakle dolazi kao da samo ona dolazi sa sela. Mogla bi malo da koriguje akcenat, ipak sada živi u Beogradu - rekao je ovaj bračni par.

 

 

Mlađa generacija ima dosta lepih komentara na račun izgleda i ponašanja. Ponekad jedva čekaju da prođe kako bi je fotografisali: 

- Obožavam nju i njene pesme. Moje neko mišljenje je da je procvetala od kad je izašla iz grupe i da je tek sad njen talenat skroz došao do izražaja - rekla je jedna devojka, dok je njen drug dodao:

- Po meni, Sanja je najbolja riba na estradi. Blago li se onom njenom dečku. Sa društvom nekad čekam da izađe napolje, pa da je slikamo i pitamo je za fotku. Često zapeva sa nama "Đerdan".

(Alo)

BONUS VIDEO: