Pevačica nije sigurna u kojoj je vrednosti načinjena šteta, ali sumnja da je reč o 10.000 evra. 

- Pakao, samo neki problemi. Zvale su me komšije da mi kažu da mi je kapija na vikendici u Banovcima odletela i da je svo voće iščupano i uništeno, stolice su polomljene jer su letele na sve strane. U Beogradu mi je cela terasa uništena, nemam nijednu žardinjeru čitavu, ni lavor ni kantu. Načinjena mi je velika materijalna šteta. Zlatko već računa koliko će da nas izađe nova kapija. Ma ne smem ni da razmišljam o ciframa u ovo ludo vreme skupoće. Srećom imam nastupa ovo leto, pa ću moći da poplaćam sve. Kako su mi komšije prenele njima je mnogo veća šteta, pa ja ni ne smem toliko da kukam - rekla je poprilično uznemireno pevačica koja se najviše uplašila za svoju vikendicu na Tari.

Foto: Jutjub printskrin/novo jutro

 

- Srećom nevreme nije zadesilo Taru, kako su mi rekli sa kućom mi je sve u redu, inače sam najviše strahovala da mi krov nije odleteo, jer bi to koštalo ko zna koliko - rekla je Nada.

Pevačica je pre tri godine mislila da su opljačkali njenu kuću u Tivtu, ali je stvari bila reč o glodarima: 

- Vi ne možete da zamislite šta su oni uradili od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće. Puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našli smo dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a nekoliko malih puhova je bilo u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak - objasnila je pevačica za Informer.

BONUS VIDEO: