Сањине комшинице које живе у престоници, искрено су говориле о понашању младе звезде, о томе колико се није променила али ипак један део њих нема лепо мишљење о певачици.

Једна комшиница је истакла да је Сања врло фина и љупка: 

- Ту девојку бих хвалила сатима. Једно љупко, мило и весело створење, сви је овде воле. Културно се јави увек, а мени лично некад и поправи расположење оним њеним лепим осмехом и харизмом - док је други господин истакао: 

- Слажем се, Сања је дивна комшиница. Иста је и када су камере угашене. Невероватно да се није уобразила, а сложићете се са мном да већина тих младих звезда после једног избаченог хита полете превисоко.

Радници из оближње продавнице истакли су да певачица уме да их части добрим бакшишом: 

- Долази често код нас, некад сама, а некад у друштву оног њеног дечка. Баш су лепи млади људи и иду једно уз друго. Сања кад је расположена уме да нам остави бакшиш. Сјајна је девојка, а њене песме стално пуштамо овде у продавници - рекли су радници.

Једна комшиница мишљења је да је атрактивној црнки време за удају: 

Међутим, један брачни пар нашао јој је неколико замерки: 

- Сматрамо да је превише извештачена и да глумата да је добра и фина. Немогуће је да је неко стално расположен и насмејан, а да не говоримо што госпођица стално мора да потенцира одакле долази као да само она долази са села. Могла би мало да коригује акценат, ипак сада живи у Београду - рекао је овај брачни пар.

 

 

Млађа генерација има доста лепих коментара на рачун изгледа и понашања. Понекад једва чекају да прође како би је фотографисали: 

- Обожавам њу и њене песме. Моје неко мишљење је да је процветала од кад је изашла из групе и да је тек сад њен таленат скроз дошао до изражаја - рекла је једна девојка, док је њен друг додао:

- По мени, Сања је најбоља риба на естради. Благо ли се оном њеном дечку. Са друштвом некад чекам да изађе напоље, па да је сликамо и питамо је за фотку. Често запева са нама "Ђердан".

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: