Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, podvrgla se operaciji nosa, ali i liposukciji podbratka i ruku. Ona je sada objavila najnoviju fotografiju, a njeni pratioci su se zbunili jer joj je brada veoma mala u odnosu na lice, te kao da je više nema.

Nasmejana Dušica pohvalila se izgledom i brzim oporavkom, a pokazala je i kako izgleda samo dva dana nakon čak tri intervencije. Ona je u petak ponovo operisala nos i to je poslenji zahvat koji je imala na ovom delu lica kako bi korigovala sve nepravilnosti.

Međutim, njeni pratioci uočili su da joj je brada veoma mala, te da nakon liposukcije podbratka izgleda dosta drugačije i usledilo je pitanje: "Gde ti je brada?". Ipak, izgled njene brade, pomalo je posledica i filtera koji je koristila prilikom fotografisanja, a zasigurno da joj je nakon liposukcije i ovaj deo lica dosta manji.

 

Foto: ATA images

 

 

- Ovo je prva hirurška operacija nosa. Dobro se osećam. Pored te operacije sam imala još dve intervencije, jer, kada sam već išla pod nož, onda sam uradila još nešto. Radila sam i liposukciju podbratka. Iako ljudi kažu da nisam imala ništa - imala sam malo. Smanjila sam i mišicu. Sve sam smanjila i skratila što mi se nije sviđalo - rekla je Dušica kroz smeh i rekla da je sve prošlo u najboljem redu:

- Meni nikada nije bilo bolje izlaženje iz te narkoze, anestezije. Super je bilo, čak su mi medicinske sestre rekle: "Da su svi pacijenti kao ti bilo bi super". Tako da, slušam uputstva, malo češće hoću da ustajem sama, oni mi ne daju, i moj doktor mi je zabranio da imam puno interakcija sa ljudima u narednih nekoliko dana. Jedva čekam da vidim kakav mi je nos i kako će sve to da izgleda kada se skine.

Foto: Instagram printskrin/ dusicajakovljevic

 

 

- Hrskavica mi je ispala... Ceo nos je otišao u levo zbog devijacije i onda mi je hrskavica dole ispala, tako da smo samo skratili hrskavicu , a ne nos. I malo sam sredila grbicu. Mnogi su je voleli, ali ja nisam.

Bez obzira što je imala intervencije i što je pred njom oporavak, postoji šansa da će pred kamere stati i pre septembra, odnosno pre početka nove sezone "Zadruge".

- Možda ću i dolaziti malo da radim "Narod pita", ali za "elitnu" sezonu - elitni nos - rekla je voditeljka za HIT

(Infomer)

BONUS VIDEO: