Pevačica Slavica Ćukteraš posle skandala sa bivšim mužem prvi put se pojavila na jednom događaju na kojem je nastupala. Ćukteraš je na sebi nosila provokativni kožni komplet i pokazala je sve izvajano telo. 

Ipak, Slavica nije želela da daje izjave za medije, već je, čim je stigla, otišla na binu, koju je delila sa kolegom Branislavom Mojićevićem.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, bivši muž pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov saslušan je u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji.

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da komuniciraju i prilaze jedno drugom.

Slavica je navela da je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusan Gogic (@gogicdusan)

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u prošlu subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".