Katarina Živković objavila je na svom storiju na Instagramu jezive poruke koje dobija od hejtera. Pevačica je nedavno iskazala svoj stav da treba vratiti stare vaspitne metode kada je u pitanju vaspitavanje dece, a sada je naišla na osude.

- Ovo što vi radite i pišete meni i o meni je nasilje. Prvo ne želite da čujete šta govorim, drugo nemate kapacitet da razmete jer ste ograničeni i glupi ko k****. Treće, sve što želite meni dabogda vam se trostruko vratilo stoka jedna pogana i raspala - napisala je pevačica koja je bila vidno izrevoltirana.

Foto:Printscreen/Instagram/katarina_zivkovic_official

 

Podsetimo, pevačica Katarina Živković nedavno je izjavila da decu treba izlagati nasilju.

- Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite - rekla je Katarina Živković.

Foto: ATA images

 

Ona je takođe objasnila da smatra da muškarci naspram žena šampioni u laganju.

- Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće lažemo oko sitnica, a muškarci oko krupnih stvari - rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

- Naravno da može! Važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno".

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".