Astrološki gledano, period pred nama donosi nam sasvim novu i drugačiju energiju. Naime, energija planete Neptun sada će doći do izražaja, jer stiže doba kada će zavladati retrogradni Neptun u Ribama.

Problemi s kojima smo se suočavali u decembru 2022. godine mogli bi da nam se vrate na svojevrstan način u živote. Retrogradni Neptun nam skida ružičaste naočare i donosi nam apsolutno buđenje i otkrivanje istine i posebno turbulentno leto.

Foto: Profimedia

 

 

Neptun će putovati retrogradno od 30. juna do 6. decembra 2023. godine, i to u znaku Riba. Kako je planeta Neptun vladar vode, kreativnost, snova i prevare, deluje kao da nam "baca veo" na um, pravi iluzije, a zapravo je to prilika da se izmaknemo od realističkog sagledavanja stvari i znak da se povučemo u unutrašnji svet, kako bi sve dobilo novi aspekt gledišta. Tako će nas ovaj period podsetiti kako možeom gledati na stvari na drukčiji način, što nam može pomoći i za rešavanje nekih problema.

Međutim, kada Neptun krene retrogradno, taj veo se diže i suočavamo se s istinom. Prevare se razotkrivaju, istina se saznaje, neistine dolaze na videlo. 

Osvrnite se na događaje od prošlog decembra i spoznajte da li treba da sami neku istinu otkrijete dok ne bude kasno. Suočite se sa problemima koje ste potisnuli. 

Foto: Profimedia

 

 

Neptun je planeta bega. Retrogradno kretanje Neptuna nas vraća u stvarnost. Prisiljava nas da se suočimo sa stvarima i onim što smo zaobilazili. 

Ako ste varali, ignorisali istinu, Neptun vas može naterati da se suočite s njom. 

Budite spremni na suočavanja!

BONUS VIDEO: