Астролошки гледано, период пред нама доноси нам сасвим нову и другачију енергију. Наиме, енергија планете Нептун сада ће доћи до изражаја, јер стиже доба када ће завладати ретроградни Нептун у Рибама.

Проблеми с којима смо се суочавали у децембру 2022. године могли би да нам се врате на својеврстан начин у животе. Ретроградни Нептун нам скида ружичасте наочаре и доноси нам апсолутно буђење и откривање истине и посебно турбулентно лето.

Фото: Профимедиа

 

 

Нептун ће путовати ретроградно од 30. јуна до 6. децембра 2023. године, и то у знаку Риба. Како је планета Нептун владар воде, креативност, снова и преваре, делује као да нам "баца вео" на ум, прави илузије, а заправо је то прилика да се измакнемо од реалистичког сагледавања ствари и знак да се повучемо у унутрашњи свет, како би све добило нови аспект гледишта. Тако ће нас овај период подсетити како можеом гледати на ствари на друкчији начин, што нам може помоћи и за решавање неких проблема.

Међутим, када Нептун крене ретроградно, тај вео се диже и суочавамо се с истином. Преваре се разоткривају, истина се сазнаје, неистине долазе на видело. 

Осврните се на догађаје од прошлог децембра и спознајте да ли треба да сами неку истину откријете док не буде касно. Суочите се са проблемима које сте потиснули. 

Фото: Профимедиа

 

 

Нептун је планета бега. Ретроградно кретање Нептуна нас враћа у стварност. Присиљава нас да се суочимо са стварима и оним што смо заобилазили. 

Ако сте варали, игнорисали истину, Нептун вас може натерати да се суочите с њом. 

Будите спремни на суочавања!

БОНУС ВИДЕО: