Tri horoskopska znaka doživeće prave i lepe promene nakon mnogobrojnih uspona i padova. Nije tačno da kod njih do sada nije bilo baš ništa lepo, ali jednostavno ono "ružno" bilo je skoro pa dominantno. Zato, za tri horoskopska znaka počinje mesec lepote kako bismo ga mi nazvali, uživaće i dobiće mnogobrojne prilike.

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Već od 20. juna vi ćete osetiti priliv energije, a početkom narednog meseca vaši problemi će početi da se rešavaju. Prošli ste kroz period koji nije bio prijatan i sada vam sledi nagrada. Iskoriste sve darove koje ćete dobit od Univerzuma, osmehnuće vam se i velika finansijska sreća.

Rak

Rakovi ovog meseca postavljaju temelj za buduće projekte, a mesec jul će u potpunosti biti njihov. Zvezde su ovom znaku posebno naklonjene u ovom periodu, pa je veoma moguće da će konačno rešiti pitanje nasledstva ili će iznenadno doć do novca. Kockice će se složiti i delovaće vam da ne postoje nerešivi problemi. Priliv energije će učiniti svoje, bićete izuzetno šarmantni i vešto ćete uticati na sagovorike.

 

Strelac

Znak koji je rođen pod srećnom zvezdom u maju i junu suočio se sa mnogobrojnim problemima. Večiti pozitivci su prvi put pomislili da na neke stvari ne mogu da utiču. Početkom jula se menja vaša energija i sam pogled na svet. Bićete veoma pozitivni i tako ćete delovati na ljude oko sebe, koji će želeti da sarađuju sa vama. Mnoštvo pozitivnih poslovnih prilika će se otvoriti, a mnogima bi trebalo da procvetaju i ruže u ljubavi.

BONUS VIDEO: