Kada su novinari pitali ko je otac njene ćerke, Gordana nije želela da otkrije. Reč je o Miroslavu Lazanskom, vojno političkom komentatoru koji je preminuo 3. avgusta 2021. godine. 

Gordana je pokušala da svoj život spakuje u roman kom je dala naziv "Osveta francuske sobarice". Samo što je izašao u prodaju, već je zainteresovao javnost. 

Glumica je za "Stori" pričala o ocu svoje ćerke.

Kada su u pitanju udvarači ranije i sada, Bijelica je otkrila kakav stav ima prema njima: 

- Kod mene ne postoji ono "otela mi je muškarca", svaka od nas se bori na svoj način. Na svu sreću, uvek sam vrlo kvalitetne muškarce imala kraj sebe. Napadnih se klonim, prepuštam ih drugima. Čim vidim da je on meni podigao obrvu, počinje da krivi usnu, gledam samo kako da se izvučem. Istovremeno nisam neko ko zavodi.

Foto: Jutjub printskrin

 

U romanu je opisala brojne životne situacije, od bacanja crne magije do podmetanja bombi. Otkrila je zašto nije želela da nađe počinioca:

- Nisam želela da njuškam, ali ženska intuicija, uz malo logike, dovodi do jasnog zaključka. Uplašeni ljudi u strahu uvek reaguju agresivno. Razumela sam sve, ali nisam želela da čeprkam jer nisam Kalimero, već žena koja se bori. Volim sve sama da rešim, a na svu sreću, uvek se tu nađe pravi muškarac koji to ceni kod mene.

- Da se razumemo, nisam ja svetica, osećam puno greha u svojim postpucima koji nisu bili namerni, međutim kada imate nekog najvoljenijeg, ko zavisi od vas, nemate vremena da se bavite niti ljudima koji su vam to učinili niti sopstvenom slabošću. Postajete jaki iako do tada možda i niste znali da to jeste.

Kada je upitana zašto nije pisala o ocu ćerke, rekla je da su pogrešno protumačili da nije pisala: 

Foto: Tanjug/Filip Kraincanić

 

- To vi mislite. Ono što izgleda da nije spomenuto to se najviše voli. I zato i nije eskplicitno spomenuto.

Svojevremeno, kada je bilo priče o tome da je Teodorin otac ratni izveštač Miroslav Lazanski, rekli ste: "Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on". Planirate li u nekom narednom nastavku autobiografije da govorite i o ovome?

- U vašem pitanju je i odgovor. Ono što je bilo bilo je, idemo dalje.

BONUS VIDEO: