Када су новинари питали ко је отац њене ћерке, Гордана није желела да открије. Реч је о Мирославу Лазанском, војно политичком коментатору који је преминуо 3. августа 2021. године. 

Гордана је покушала да свој живот спакује у роман ком је дала назив "Освета француске собарице". Само што је изашао у продају, већ је заинтересовао јавност. 

Глумица је за "Стори" причала о оцу своје ћерке.

Када су у питању удварачи раније и сада, Бијелица је открила какав став има према њима: 

- Код мене не постоји оно "отела ми је мушкарца", свака од нас се бори на свој начин. На сву срећу, увек сам врло квалитетне мушкарце имала крај себе. Нападних се клоним, препуштам их другима. Чим видим да је он мени подигао обрву, почиње да криви усну, гледам само како да се извучем. Истовремено нисам неко ко заводи.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

У роману је описала бројне животне ситуације, од бацања црне магије до подметања бомби. Открила је зашто није желела да нађе починиоца:

- Нисам желела да њушкам, али женска интуиција, уз мало логике, доводи до јасног закључка. Уплашени људи у страху увек реагују агресивно. Разумела сам све, али нисам желела да чепркам јер нисам Калимеро, већ жена која се бори. Волим све сама да решим, а на сву срећу, увек се ту нађе прави мушкарац који то цени код мене.

- Да се разумемо, нисам ја светица, осећам пуно греха у својим постпуцима који нису били намерни, међутим када имате неког највољенијег, ко зависи од вас, немате времена да се бавите нити људима који су вам то учинили нити сопственом слабошћу. Постајете јаки иако до тада можда и нисте знали да то јесте.

Када је упитана зашто није писала о оцу ћерке, рекла је да су погрешно протумачили да није писала: 

Фото: Tанјуг/Филип Краинцанић

 

- То ви мислите. Оно што изгледа да није споменуто то се највише воли. И зато и није ескплицитно споменуто.

Својевремено, када је било приче о томе да је Теодорин отац ратни извештач Мирослав Лазански, рекли сте: "Одлука да родим дете била је само моја јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка и никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он". Планирате ли у неком наредном наставку аутобиографије да говорите и о овоме?

- У вашем питању је и одговор. Оно што је било било је, идемо даље.

БОНУС ВИДЕО: