Sjajni Nikola bio je apsolutni lider svog tima tokom celog plej-ofa i potpuno zasluženo poneo je titulu MVP-a. 

Nakon osvajanja istorijske titule i upisivanja u večnost, usledilo je veliko slavlje igrača, navijača i stručnog štaba ekipe iz Kolorada.

Na ulicama Denvera održana je i ogromna parada, čija je glavna zvezda bio upravo Jokić sa ćerkicom koja je osvojila srca mnogih. 

Foto: Tanjug/AP

 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak slavlja koji je nastao u svlačionici Denvera. Na videu je prikazan Nikola Jokić u odelu koji slavi uz popularnu pesmu "Kalašnjikov".

Jokić veselo igra sa podignutim rukama, a onda u jednom trenutku "pumpa" pesnicom u ritmu muzike. 

 

 

Nije poznato kada je nastao ovaj snimak, ali sudeći po panou na kom stoji reklama za NBA finale, može se zaključiti da je snimak nastao posle neke od bitnih pobeda u plej-ofu.

Podsetimo, Goran Bregović je pre nekoliko godina u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrio kako je nastao ovaj vanvremenski hit.

- Odakle ti reč "Kalašnjikov" da izbaciš? Je l' to tebi palo na pamet, je l' ti neko sa strane dobacio "bum, bum, bum"? - pitao je Ognjen.

- Ne sećam se. Sedeo sam sa ćaletom i govorio mu reči na srpskom, on je prevodio na romski. A, onda, romski je mali jezik, većina stvari se rimuje. Tako da je lako urimovan. Ne mogu da se setim kako mi je na pamet pao kalašnjikov, a čini mi se da je to logično bilo. Toliko je bilo "bum, bum" u toj kuhinji - odgovorio je Bregović.

BONUS VIDEO:

Oduševljenje na somborskom hipodromu kada je stigao Nikola Jokić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".