Сјајни Никола био је апсолутни лидер свог тима током целог плеј-офа и потпуно заслужено понео је титулу МВП-а. 

Након освајања историјске титуле и уписивања у вечност, уследило је велико славље играча, навијача и стручног штаба екипе из Колорада.

На улицама Денвера одржана је и огромна парада, чија је главна звезда био управо Јокић са ћеркицом која је освојила срца многих. 

Фото: Танјуг/АП

 

На друштвеним мрежама појавио се снимак славља који је настао у свлачионици Денвера. На видеу је приказан Никола Јокић у оделу који слави уз популарну песму "Калашњиков".

Јокић весело игра са подигнутим рукама, а онда у једном тренутку "пумпа" песницом у ритму музике. 

 

 

Није познато када је настао овај снимак, али судећи по паноу на ком стоји реклама за НБА финале, може се закључити да је снимак настао после неке од битних победа у плеј-офу.

Подсетимо, Горан Бреговић је пре неколико година у емисији код Огњена Амиџића открио како је настао овај ванвременски хит.

- Одакле ти реч "Калашњиков" да избациш? Је л' то теби пало на памет, је л' ти неко са стране добацио "бум, бум, бум"? - питао је Огњен.

- Не сећам се. Седео сам са ћалетом и говорио му речи на српском, он је преводио на ромски. А, онда, ромски је мали језик, већина ствари се римује. Тако да је лако уримован. Не могу да се сетим како ми је на памет пао калашњиков, а чини ми се да је то логично било. Толико је било "бум, бум" у тој кухињи - одговорио је Бреговић.

БОНУС ВИДЕО:

Одушевљење на сомборском хиподрому када је стигао Никола Јокић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".