Pravo oduševljenje zavladalo je na somborskom hipodromu kada se pojavio Nikola sa porodicom. Jasno je da je on bio glavna zvezda dana, a svuda oko njega bili su fanovi u dresovima Denvera koji su ga pozdravljali ovacijama i aplauzima. 

Nikolini konji nisu ostvarili očekivane rezultate, te je on napustio hipodrom nedugo po završetku trka. Iako se kratko zadržao na trkalištu, ostvario je sebi želju da odmah posle dolaska iz Amerike uživo gleda grla iz svoje štale "Drim kečer".

Foto: J. Lemajić

 

Pored njega, trke su pratili i njegova supruga Natalija, otac Branislav, koji je jedan od organizatora trka, kao i brat Nemanja sa svojom familijom.

Foto: Arenasport printskrin

 

Foto:ATA images

 

Nešto što je mnogima privuklo pažnju jeste tetovaža njegovog brata Nemanje, koji je na nozi istetovirao lik svog brata.

Srednji od trojice braće Jokić, posvetio je tetovažu na svom telu najmlađem bratu. Na listu leve noge Nemanja ima istetoviran Nikolin lik koji je urađen kao DŽoker, što je Jokićev nadimak otkad je stigao u NBA ligu. 

 

 

 

 

Pogledajte kako izgleda tetovaža Nemanje Jokića:

Foto: ATA images

 

Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine. Niži je od braće, visok je "samo" 198 cm. Zaljubljenik je u basket kao i njegov brat Nikola Jokić, igrao je za tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, pa prešao na MMA borbe, tri uvodne pobede obezbedile su njegov uspešan početak bavljenja ovim sportom.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Nikola Jokić nedavno je postao NBA šampion sa ekipom Denver Nagetsa, pobedivši ekipu Majamija u velikom finalu rezultatom 4:1. Na ovaj način, Nikola je postao tek peti Srbin koji je osvojio šampionski prsten najjače košarkaške lige na svetu.

BONUS VIDEO:

Oduševljenje na somborskom hipodromu kada je stigao Nikola Jokić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".