Право одушевљење завладало је на сомборском хиподрому када се појавио Никола са породицом. Јасно је да је он био главна звезда дана, а свуда око њега били су фанови у дресовима Денвера који су га поздрављали овацијама и аплаузима. 

Николини коњи нису остварили очекиване резултате, те је он напустио хиподром недуго по завршетку трка. Иако се кратко задржао на тркалишту, остварио је себи жељу да одмах после доласка из Америке уживо гледа грла из своје штале "Дрим кечер".

Фото: Ј. Лемајић

 

Поред њега, трке су пратили и његова супруга Наталија, отац Бранислав, који је један од организатора трка, као и брат Немања са својом фамилијом.

Фото: Аренаспорт принтскрин

 

Фото:АТА имагес

 

Нешто што је многима привукло пажњу јесте тетоважа његовог брата Немање, који је на нози истетовирао лик свог брата.

Средњи од тројице браће Јокић, посветио је тетоважу на свом телу најмлађем брату. На листу леве ноге Немања има истетовиран Николин лик који је урађен као Џокер, што је Јокићев надимак откад је стигао у НБА лигу. 

 

 

 

 

Погледајте како изгледа тетоважа Немање Јокића:

Фото: АТА имагес

 

Немања Јокић рођен је 26. августа 1984. године. Нижи је од браће, висок је "само" 198 цм. Заљубљеник је у баскет као и његов брат Никола Јокић, играо је за три сезоне за колеџ екипу Детроит Мерси, па прешао на ММА борбе, три уводне победе обезбедиле су његов успешан почетак бављења овим спортом.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Никола Јокић недавно је постао НБА шампион са екипом Денвер Нагетса, победивши екипу Мајамија у великом финалу резултатом 4:1. На овај начин, Никола је постао тек пети Србин који је освојио шампионски прстен најјаче кошаркашке лиге на свету.

БОНУС ВИДЕО:

Одушевљење на сомборском хиподрому када је стигао Никола Јокић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".