Tom Kruz i Šakira prisustvovali su trci Formule 1 u Majamiju i tom prilikom je dvojac snimljen kako razgovara na balkonu, a potom im se pridružio i pevačičin sin Milan.

Nakon preseljenja u Majami, Šakira je iznenadila svoje fanove nasumičnim pojavljivanjima u javnosti, od kojih je poslednje bilo na trci Formule 1 u Majamiju. Naime, pevačica je na događaj stigla sa sinom, koji je uzbuđeno pratio trku. Kolumbijka se tom prilikom slikala sa Tomom Kruzom, a nakon nekoliko zajedničkih fotografija po dolasku, viđeni su i kako razgovaraju u prostoru galerije.

Kruz je preskočio krunisanje kralja Čarlsa da bi prisustvovao trci, a posebnu pažnju je privuklo njegovo pojavljivanje pored Šakire. S obzirom na to da je pevačica nedavno bila u centru pažnje zbog raskida sa Žerarom Pikeom, pojavljivanje sa Kruzom brzo je postalo glavna vest, što je dovelo do teorija o mogucćoj vezi sa glumcem.

U komentarima ispod snimka dvojca na trci, neki su se šalili tražecći od nje da se ne pridruži sekti, aludirajući na to da je Kruz najpoznatiji član Sajentološke sekte.

BONUS VIDEO: