Том Круз и Шакира присуствовали су трци Формуле 1 у Мајамију и том приликом је двојац снимљен како разговара на балкону, а потом им се придружио и певачичин син Милан.

Након пресељења у Мајами, Шакира је изненадила своје фанове насумичним појављивањима у јавности, од којих је последње било на трци Формуле 1 у Мајамију. Наиме, певачица је на догађај стигла са сином, који је узбуђено пратио трку. Колумбијка се том приликом сликала са Томом Крузом, а након неколико заједничких фотографија по доласку, виђени су и како разговарају у простору галерије.

Круз је прескочио крунисање краља Чарлса да би присуствовао трци, а посебну пажњу је привукло његово појављивање поред Шакире. С обзиром на то да је певачица недавно била у центру пажње због раскида са Жераром Пикеом, појављивање са Крузом брзо је постало главна вест, што је довело до теорија о могуцћој вези са глумцем.

У коментарима испод снимка двојца на трци, неки су се шалили тражецћи од ње да се не придружи секти, алудирајуц́и на то да је Круз најпознатији члан Сајентолошке секте.

БОНУС ВИДЕО: