Od kako je premino Vidoje Ristović, njegova supruga Nikolina Pišek i otac Miša Grof nisu u dobrim odnosima. Vode bitku zbog nasledstva, a Miša je Nikolinu nekoliko puta optužio da nije bila na grobu njegovog sina. To zna, jer je navodno postavio kamere na grob. Ovaj put kada je u pitanju dolazak na godišnji pomen njegovog sina, Miša još oštriji. 

- Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati. Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i "ožalošćena udovica", neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo? - zapitao se Nikolinin svekar Miša Grof.

Foto: ATA images

 

- Ona je zlo i naopako! Ma ona je inkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio. Čuo sam i da spava s vlasnikom jedne televizije koja joj pomaže, a ona uplakana glumi žrtvu - naveo je on tada.

Nakon toga Nikolina se oglasila i dala kratak, ali jasan komentar.

- Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob - izjavila je ranije Nikolina. 

(Kurir)

 

BONUS VIDEO: