Од како је премино Видоје Ристовић, његова супруга Николина Пишек и отац Миша Гроф нису у добрим односима. Воде битку због наследства, а Миша је Николину неколико пута оптужио да није била на гробу његовог сина. То зна, јер је наводно поставио камере на гроб. Овај пут када је у питању долазак на годишњи помен његовог сина, Миша још оштрији. 

- Не верујем да ће Николина доћи на помен. Она има пуно обавеза. Поуздано знам да се није појавила на гробљу ниједном од сахране јер је све већ месецима под камерама и све се прати. Биће обезбеђења, а особама које нису пожељне, а ту спада свакако и "ожалошћена удовица", неће бити дозвољено да се приближе најмилијима и ожалошћенима. Шта би она уопште и тражила тамо? - запитао се Николинин свекар Миша Гроф.

Фото: АТА имагес

 

- Она је зло и наопако! Ма она је инкарнација једног од кољача из Јасеновца. Као уцвељена, плаче, а носи цветне хаљине док јој се муж није ни охладио. Чуо сам и да спава с власником једне телевизије која јој помаже, а она уплакана глуми жртву - навео је он тада.

Након тога Николина се огласила и дала кратак, али јасан коментар.

- Мени не треба медијска пажња за одлазак на супругов гроб - изјавила је раније Николина. 

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО: