Sneža Borjan je ispričala kako je u jednom period ona izdržavala Milana, a svi prijatelji su joj savetovali da se ne udaje za njega jer on nije uspešan sportista: 

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac trošio na putovanja i izlaske. Tad sam ga izdržavala i on to danas svima priča, nije ga sramota. I ne treba, jer smo sve što imamo stvorili zajedno. 

Ona je vrlo mudro odgovorila prijateljicama kada su je ubeđivale da se ne udaje:  

-Prijateljice su mi govorile: "Zašto se udaješ? On nije uspešan sportista". Govorila sam da me to ne zanima jer imamo ljubav, zahvaljujući kojoj može sve da se postigne. Tako je i bilo. - kaže Snežana i dodaje:

-Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo 2016.

Golman je jednom otkrio kako je započela njihova ljubavna priča:  

- Bio je to naš prvi izlazak i sećam se da smo bili na jednoj pumpi... Hteo sam da je poljubim, ali nisam znao kako. Pitao sam je da li nosi veštačke trepavice, a ona mi je odgovorila da su njene. Rekao sam joj: "Zažmuri da vidim." Kada je zatvorila oči, počela je naša priča.

-Posle godinu dana zabavljanja odlučili smo da se venčamo 2016.

Borjanova izabranica je posavetovala devojke da ne obraćaju pažnju na materijalni status izabranika:

- Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, nebitno da li se radi o fudbaleru, nekom drugom sportisti ili biznismenu, izgubićete.Takav muškarac će vas varati, bićete nezadovoljne ili ćete biti zatvorene u kući bez prava da bilo šta kažete ili da negde izađete s prijateljima. 

(Informer)

BONUS VIDEO: