Vest o Sašinoj smrt šokirala je brojne poznate ličnosti, ali i komšije sa kojima je bio u odličnim odnosima u kraju na Novom Beogradu gde je živeo. Saša je inače važio za čoveka koji je bio vrlo oštar prema pevačicama kada je u pitanju stajling. 

Iako je ostvario brojne saradnje sa poznatim ličnostima sa scene, on je poslednje dane provodio sa svojim psom u samoći. 

Komšije su izjavile da je Vidić isključivo sam provodio dane bez kontakta sa drugim ljudima: 

Foto: ATA images

 

- Nismo ga videli oko dve nedelje. Nije bio sav svoj u prethodnom periodu, jako je izgledao loše, bolest ga je slomila. Izlazio je u noćnim satima, izbegavao je kontakt sa svima. Uglavnom je išao samo do prodavnice, ili da prošeta svoje kuče, koje mu je bilo sve na svetu. Svima se uljudno javljao, ali je izbegavao dalji kontakt, a sa prijateljima ga dugo u društvu nismo videli, što je nekada bio slučaj - pričaju komšije iz lokala koji se nalazi preko puta njegove zgrade gde je najviše vremena provodio.

 

U javnom svetu je bio poznato po oštrom jeziku, ali je privatno bio sasvim drugačiji: 

- Komšije su ga obožavale. Gromoglasan smeh je odjekivao parkom kad god bi Sale bio u društvu. Svi su ga izrazito poštovali i voleli. Nasmejavao je sve do suza i uvek se ljubazno javljao svakom na ulici - priča bliska komšinica pokojnog dizajnera.

(Kurir)

BONUS VIDEO: