Ovo tvrde njegove komšije iz Ripnja.

- Stojan je oduvek bio čudak,ali nije bio problematičan - kaže komšinica njegova i porodice Petrović. - Znamo da je strahovito bio zaljubljen u Sanju i verovatno se nadao da će, pošto se razišla sa bivšim suprugom, da bude sa njim. No, žena se preudala i s decom otišla u Kruševac.

Po kazivanju komšija, zaljubljenog Stojana je to - dotuklo:

- Počeo je da priča o crnoj magiji. Najpre je išao po manastirima,a onda je krenuo po pomoć kod vračara. Govorili smo mu da to nije u redu, da umišlja, da je opsednut i da je bolje da pomoć potraži kod lekara, da verovatno ima psihičkih problema. No,nije hteo da sluša. U poslednje vreme, što je retko do tad radio, počeo ja da ide i po kafanama, kupuje alkohol i pije.

O problemima sa kojima se susreo Stojan, priča i njegov brat Jovan:

Foto: D. Milovanović, Fejsbuk/Stojan Ilić

 

- Stojan je imao posao, radio je u dobroj firmi i lepo zarađivao. Ali, poslednjih meseci kao da nije bio svoj. Stalno je išao kod neke obližnje vračare, koja mu je davala svašta da jede i pije i kojoj je davao ogromne pare. Pokušao sam da ga urazumim, ali nije vredelo...

Podsetimo, Ilić će danas biti privedan na saslušanje u VJT u Beogradu. Na teret mu se stavlja teško ubistvo i nanošenje teških povreda, za šta mu preti maksimalna kazna zatvora.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U KUĆI UBIJENE DEVOJKA Brat: Ne verujem ni da je imao vremena da je siluje

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".