Ово тврде његове комшије из Рипња.

- Стојан је одувек био чудак,али није био проблематичан - каже комшиница његова и породице Петровић. - Знамо да је страховито био заљубљен у Сању и вероватно се надао да ће, пошто се разишла са бившим супругом, да буде са њим. Но, жена се преудала и с децом отишла у Крушевац.

По казивању комшија, заљубљеног Стојана је то - дотукло:

- Почео је да прича о црној магији. Најпре је ишао по манастирима,а онда је кренуо по помоћ код врачара. Говорили смо му да то није у реду, да умишља, да је опседнут и да је боље да помоћ потражи код лекара, да вероватно има психичких проблема. Но,није хтео да слуша. У последње време, што је ретко до тад радио, почео ја да иде и по кафанама, купује алкохол и пије.

О проблемима са којима се сусрео Стојан, прича и његов брат Јован:

Фото: Д. Миловановић, Фејсбук/Стојан Илић

 

- Стојан је имао посао, радио је у доброј фирми и лепо зарађивао. Али, последњих месеци као да није био свој. Стално је ишао код неке оближње врачаре, која му је давала свашта да једе и пије и којој је давао огромне паре. Покушао сам да га уразумим, али није вредело...

Подсетимо, Илић ће данас бити приведан на саслушање у ВЈТ у Београду. На терет му се ставља тешко убиство и наношење тешких повреда, за шта му прети максимална казна затвора.

БОНУС ВИДЕО:

"НОВОСТИ" У КУЋИ УБИЈЕНЕ ДЕВОЈКА Брат: Не верујем ни да је имао времена да је силује

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".