Glumica Lena Bogdanović (49) je već godinama na srpskoj glumačkoj sceni i važi za jednu od najlepših glumica na našim prostorima.

NJen otac je novinar, publicista i bivši sportista Duško Bogdanović, a majka mikrobiolog Mila Radivojević.

Sklonost ka umetnosti je nasledila od trojice ujaka od kojih je jedan vajar, drugi reditelj, a treći lekar čiji su hobiji pisanje pesama i oslikavanje ikona.

Publici je najpoznatija po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja", ali i u ostvarenjima "Pogled sa Ajfelovog tornja", "Miloš Branković" i "Doktor Rej i anđeli".

Svoj privatni život krije od očiju javnosti i sa svojim izabranikom se retko pojavljuje zajedno u javnosti.

Ipak, od 2010. godine Lena se zabavlja sa rediteljem Darijanom Mihajlovićem (50) koji je neko vreme živeo na relaciji Beograd – Berlin.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Darijan je srpski pozorišni reditelj i univerzitetski profesor.

Dobitnik je brojnih nagrada. U dosadašnjoj karijeri je režirao preko 40 drama i četiri opere, a neke među njima su "Tartif", "Magbet","Večiti mladoženja", "Sedam i po" i druge.

Lena i Darijan se retko pojavljuju zajedno u javnosti, ali su sinoć oduševili na premijeri predstave "Očevi i oci", koja je održana u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Na premijeri ove predstave smo mogli da vidimo i Mariju Kilibardu, Andriju Miloševića sa partnerkom Aleksandrom Tomić, Svetozara Cvetkovića sa ćerkom Deom i mnoge druge poznate ličnosti, a kao što smo već pomenuli, na pozorišnu premijeru su stigli i Lena Bogdanović i Darijan Mihajlović.

NJih dvoje su za ovu priliku uskladili atufite te se u se oboje pojavili u crnim odevnim kombinacijama koje su se sastojala iz pantalona, cipela i kaputa.

Lena je monohromatski stil "razbila" svetlobraon rolkom i torbicom.

BONUS VIDEO: