Poslednja epizoda serije "Južni vetar: Na granici" zatvorila je ovu sagu na spektakularan način.

Glavni heroji Maraš i Baća su se spasili, a najozloglašeniji akter, "Crveni", doživeo je tragičan kraj, jer ga je upucao Marašev otac, Lazar. Ipak, ako ste pomislili da je to kraj "Crvenog" u "Južnom vetru" grdno ste se prevarili.

Foto: Jutjub printskrin/Take A Break

 

 

Posle lažne smrti Maraševog oca Lazara, on uspeva da ubije Crvenog po zadatku veća "duboke države". Ipak, taj čin ga je samo kvalifikovao za ulogu u nastavku ovog interesantnog serijala, a to je uloga Crvenog.

 

 

Posle ubistva koje je izvršio, Mareševog oca na sastanku veća,  drug "Beli" naziva "Crveni" i izražava zadovoljstvo što je ponovo sa njima. Čime se naslućuje da će u nastavku serijala ulogu Crvenog preuzeti Bogdan Dilić, odnosno otac Petra Maraša.

Ovakav zaplet izazvao je žestoke reakcije fanova, ali svi kao neki logičan nastavak vide sukob oca i sina. Odnosno, da će Petar doći su sukob sa svojim ocem Lazarem, jer će Lazar kao Crveni morati da radi u skladu sa pravilima ovog tajnog veća koja nisu uvek "poštena i blaga".

Sa druge strane figurira i drug "Plavi" kog tumači Stefan Kapičić, a koji je već upleten u odnos sa Marašem, ali i sa njegovom suprugom Sofijom, čiju je drugaricu likvidirao u prvim epizodama ove sezone

BONUS VIDEO: