Na sudu je nastala velika drama jer vanbračni sinovi pevača žele svoju imovinu, ali Predragova supruga ne da. Pevač ima  dva sina Svetozara koji živi u Srbiji i još jednog za kog se zna da živi u Americi. 

Foto: V. Danilov

 

Sudija je zahtevao da se u domu pevača utvrdi sve što je posedovao i popišu vrednosti.  Utvrđeno je da u kući nije bilo vrednih stvari za koje bi moglo da se dokaže da su pripadale Tozovcu, jer je Emilija, prema rečima našeg sagovornika, tvrdila da je sve njeno, uključujući i skupocene umetničke slike.

Od nepokretne imovine, Predrag je imao kuću na Voždovcu, u kojoj je živeo sa Emilijom, još dva stana, kao i ušteđevinu na bankovnom računu u iznosu od više stotina hiljada evra (tačan iznos poznat redakciji Kurira), i sve to je stavljeno u sef do okončanja postupka.

- Vikala je u sudnici: "Kako vas nije sramota?! Niste ga gledali i niste mu dolazili dok je bio živ, sad tražite nešto!" - prepričava izvor neke od detalja s ročišta.

Emilija je izjavila da sinovi nisu bili dobri sa ocem, ali kada je videla da neće biti po njenom, ona je pristala da se jedan stan podeli i tako raščiste imovinski problemi. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: