Miloš je u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrio da su se njegovi roditelji odlučili da se razvede kada je on bio beba. Takođe je otkrio da se oseća vrlo nostalgično kada ode poslovno za Rusiju:

- Prvi put sam video roditelje da zajedno doručkuju kada sam imao 18 godina. Rekao sam: "Ovo je čudno, dosta neobično" - kaže Miloš pa se osvrnuo kako se slaže sa bratm koji je odlučio da svoj život posveti veri i Bogu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Bliski smo, pričamo - kaže Miloš,pa dodaje da brat sebi daje pravo da sudi o njegovom životu:

- On to pravo uzima, nema šta ja tu da mu dam, onda ulazimo u konflikte, onda se on povlači, ali s' vremenom je i on postao dosta delikatniji, a sa druge strane je shvatio da nema šta da mi priča, radi šta ti misliš da je pametno.

- Nedostaje mi ipak je to mesto gde sam rastao, gde sam se formirao, gde su moji prijatelji. Bilo mi je čudno kakao ta nostalgija puca, ona se meni pojavljivala kroz neka mesta u Beogradu koja meni nisu ništa specijalno značila, samo odjednom neka slika neke ulice u Beogradu odjednom tako jako zove - kaže Biković i dodaje da ume da pusti neke pesme pa i da plače:

- Pustim nekad neku pesmu i onda me pukne i plačem kao malo dete i onda mislim da sa mnom nešto nije u redu.

Glumac priznaje da je plakao kada ga je devojka ostavila:

- Prve veze da. To je period kada se suze kriju, pogotovo od devojke. U tom smislu da, ali nisam baš plakao pred njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Mlada zvezda otkrila je kako sebe vidi u narednih pet godina:

- Za pet godina... Pa voleo bih za pet godina da imam svoju porodicu - kaže Miloš, a na Vesnino pitanje da li da prvo dete bude muško ili žensko odgovara:

- Samo neka je živo i zdravo.

(Blic)

BONUS VIDEO: