Милош је у емисији "Балканском улицом" открио да су се његови родитељи одлучили да се разведе када је он био беба. Такође је открио да се осећа врло носталгично када оде пословно за Русију:

- Први пут сам видео родитеље да заједно доручкују када сам имао 18 година. Рекао сам: "Ово је чудно, доста необично" - каже Милош па се осврнуо како се слаже са братм који је одлучио да свој живот посвети вери и Богу:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Блиски смо, причамо - каже Милош,па додаје да брат себи даје право да суди о његовом животу:

- Он то право узима, нема шта ја ту да му дам, онда улазимо у конфликте, онда се он повлачи, али с' временом је и он постао доста деликатнији, а са друге стране је схватио да нема шта да ми прича, ради шта ти мислиш да је паметно.

- Недостаје ми ипак је то место где сам растао, где сам се формирао, где су моји пријатељи. Било ми је чудно какао та носталгија пуца, она се мени појављивала кроз нека места у Београду која мени нису ништа специјално значила, само одједном нека слика неке улице у Београду одједном тако јако зове - каже Биковић и додаје да уме да пусти неке песме па и да плаче:

- Пустим некад неку песму и онда ме пукне и плачем као мало дете и онда мислим да са мном нешто није у реду.

Глумац признаје да је плакао када га је девојка оставила:

- Прве везе да. То је период када се сузе крију, поготово од девојке. У том смислу да, али нисам баш плакао пред њом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Млада звезда открила је како себе види у наредних пет година:

- За пет година... Па волео бих за пет година да имам своју породицу - каже Милош, а на Веснино питање да ли да прво дете буде мушко или женско одговара:

- Само нека је живо и здраво.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: